Om att tillverka produkter som företag - aes2016.seaes2016.se

aes2016.se

För dig som driver eller vill driva ett företag

Om att tillverka produkter som företag

Till en början kan själva produktionen av en produkt vara skrämmande. Ni kanske inte har koll på allt som behövs. Man det går att lära sig, ingen kunde allt från början. Det finns några saker som är bra att checka av. Ska ni producera själv eller köpa? Vad är det ni tänker producera? Skriv upp för och nackdelar med att göra det själv och köpa tjänsten.

Märkning

När ni väl har produkten bör den ha någon form av märkning. Både för att kunden ska se att produkten är er men också för att andra kan se era produkter. Finns det ingen märkning kan ingen hitta företaget som tillverkade produkten. Märkningen kan göras med flera olika system och det finns inget fel sätt. Men se till att märkningen är synlig för att framtida kunder ska hitta er.

Kunden i fokus

I slutändan är det viktigt att komma ihåg en sak. Det är kunden som är er fokus. Hitta en lösning som gör det enkelt för era befintliga och framtida kunder när det gäller produktionen av era produkter. Hur snabbt kan ni producera, och till vilket pris? Detta är saker som kunden kommer tänka på och ni måste göra samma sak för att era produkter ska lyckas.