Ett smart kassasystem och kortterminal direkt i din telefon - aes2016.seaes2016.se

aes2016.se

För dig som driver eller vill driva ett företag

Ett smart kassasystem och kortterminal direkt i din telefon

Om du är ute efter en lösning där du på ett säkert sätt kan ta betalt av kunder direkt via din mobil, då har du hamnat rätt. Vi kommer gå igenom varför du borde skaffa den här smarta betalningslösningen samt hur den fungerar.

Ta betalt via mobilen

Många företagare har väntat på ett smart system för att enkelt kunna ta betalt via mobilbetalning. Det är otroligt smidigt, framförallt om du ofta tar betalt på andra platser än i din butik, så som vid marknader till exempel.

Betalningar som din kund kan genomföra direkt via mobilen passar också väldigt bra för dig. Det kan passa dig som exempelvis har en mindre frisör- eller massagesalong. Kanske har du inte plats för en stor kassa utan vill ha en mindre och enklare lösning.

När du tar betalt via din mobil kan du låta kunden blippa sitt kort eller betala med exempelvis Swish och Klarna. Och givetvis är betalningen helt säker.

Såhär går du tillväga

Om det här låter som något för dig kan du komma igång redan idag. Att integrera en lösning som ger dig både kassasystem och kortterminal direkt i din mobil är faktiskt väldigt enkelt.