Dags för balkongrenovering i bostadsrättsföreningen - aes2016.seaes2016.se

aes2016.se

För dig som driver eller vill driva ett företag

Dags för balkongrenovering i bostadsrättsföreningen

En bostadsrättsförening behöver givetvis renovera ibland av olika anledningar. Det kan handla om ett stambyte eller balkongrenoveringar som båda tar tid men är absolut nödvändiga.

En balkongrenovering på alla fastigheter i bostadsrättsföreningen behöver ni göra efter ungefär 50 år. Då behöver betongplattan bli utbytt för att ni som bor i lägenheterna ska vara på den säkra sidan. I samband med en renovering av balkongen kan ni även passa på att glasa in den om ni så önskar.

Behöver fasaden repareras eller om ni vill ha tilläggsisolering är det ett ypperligt tillfälle att göra det i samma veva. När ni ändå har byggställningar och annat material på plats ökar inte priset nämnvärt om ni vill lägga till andra jobb. Det är ekonomiskt försvarbart att låta firman som jobbar med balkongrenoveringen, sköta de andra jobben också.

Inhämta offerter

Det finns många företag som kan utföra renoveringar på er fastighet. Vill ni ha experthjälp finns det också företag som kan hjälpa er med konsulter genom hela processen, från avtalsskrivning till färdig renovering och allt däremellan. Skulle en tvist med byggföretaget uppstå kan de även hjälpa er med det. Skaffa er mer information här innan ni drar igång arbetet.