Hjälp med skyltning i den fysiska butiken - aes2016.seaes2016.se

aes2016.se

För dig som driver eller vill driva ett företag

Hjälp med skyltning i den fysiska butiken

Tydlighet är viktigt för kunder när de besöker en fysisk butik. Av den anledningen är skyltningen någonting du som butiksinnehavare bör tänka på. Det finns flera sätt du kan skylta på när du har en butik. Idag satsar många på digitala skyltar, vilka du bland annat kan få hjälp med på shoppa.se. Där kan du också få hjälp med tryckta skyltar.

Fånga kundens uppmärksamhet

Skyltar kan hjälpa dina kunder att fatta beslut när de handlar. De kan också hjälpa dig att rikta uppmärksamheten mot specifika produkter. Du kan bland annat skylta med produkter som är på extrapris eller som tillhör ditt företags eget varumärke. Det ökar möjligheterna att de blir uppmärksammade och därmed sålda.

Även om du är butiksinnehavare eller arbetar med skyltningen i en butik har du förstås besökt andra butiker tidigare i egenskap av kund. Då är du troligtvis medveten om hur irriterande det är när du inte hittar det du letar efter. Utgå gärna från dina egna erfarenheter när du ska skylta i butiken, så blir det sannolikt fördelaktigt.

Vi rekommenderar att du kombinerar digitala och tryckta skyltar. På så vis kan du anpassa utifrån just din butik och vad du vill visa. Fördelen med en digital skylt är att den kan ändras vid behov.