Säkra upp på företaget - aes2016.seaes2016.se

aes2016.se

För dig som driver eller vill driva ett företag

Säkra upp på företaget

Vi lever i en värld där vissa har svårt att skilja på mitt och ditt. Därför så är det viktigt att säkra upp på företaget så inga obehöriga kan ta sig in i lokaler under tider då det inte finns personal på plats. Kanske speciellt om du har butik med värdefulla varor som kan vara åtråvärda för vissa personer. Men även kontorslokaler där det står en massa datorer och det kan finnas annat av värde.

Ett inbrottslarm är det minsta som du behöver. Det kan kompletteras med övervakningskamera så man kan få bild på händelseförlopp och annat. Kanske det är så att ni idag har ett övervakningssystem av en äldre modell. Utvecklingen har gått framåt även här. Så ta kontakt med företaget Security Partner som har stor erfarenhet av just detta. De kan hjälpa er med att hitta den lösning som passar bäst hos er. Om det är att installera ett inbrottslarm, övervakningssystem eller annat som har med säkerhet att göra så är det Security Partner som ni ska kontakta.

Något som är viktigt att tänka på är att som företag göra det svårt för den eventuelle inbrottstjuven. Det kan vara svårt att förutse att situationer men man får försöka att föreställa sig hur de skulle kunna ta sig in i era lokaler. Se till att alltid låsa dörrar och stänga alla fönster i lokalerna. Om man har värdesaker som ligger synliga försök att dölja dessa så man inte ser dessa genom olika fönster. Hanteras det nycklar inom företaget så se till så att dessa finns i ett säkert nyckelskåp som låses när ni lämnar lokalerna. Andra saker kan förvaras i värdeskåp av olika slag.