Att växa som företag - aes2016.seaes2016.se

aes2016.se

För dig som driver eller vill driva ett företag

Att växa som företag

Det spelar inte så stor roll om du precis har startat ditt företag eller hållit på ett tag. Att växa som företag är något som de flesta entreprenörer önskar och det kan vara lite olika huruvida man lyckas att växa eller inte. Det kan också vara en fråga om hur mycket man vill växa och hur mycket man orkar med. Att växa kan vara krävande för både företagare och de anställda.

En strategi för att växa

Om du känner att det är dags att göra något för att få ditt företag att växa så gäller det att alla är beredda på detta. Det gäller att ha en tydlig vision och framförallt en strategi hur ni ska nå till en viss position. Finns det ett stort mål för hur ni ska växa så försök bryta ner det hela till mindre kanske mer åtkomliga mål. Det kan vara enklare att ta små kliv än stora steg. Involvera alla i personalen tidigt för hur ni tänker en expansion i företaget och vad de anställda ska göra för att ni ska nå era mål.

Lokaler att kunna växa i

Förmodligen så kommer ni att behöva mer personal i och med att ni växer. Och i och med att ni växer så kommer lokalfrågan att komma upp efter ett tag. För att hitta passande lokaler så kan ni kolla hos Kraftstaden som kan förse er med de företagslokaler som ni behöver. En av de stora fördelarna med att använda sig av just Kraftstadens fastigheter är det är möjligt att anpassa och man kan hyra lokaler som man kan växa i som företag. Med anpassade lokaler så kan ni växa än mer.